25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 11 d'abril de 2012

Tres alumnes del CNL participen a la videoconferència 'Ocells de pas', de Miquel Pujadó

El dimecres 11 d'abril, a les 18.00 h, les biblioteques de Tortosa, Tarragona i Reus van organitzar una videoconferència simultània titulada Ocells de pas, per donar a conèixer els poetes i cantautors catalans.

Tres alumnes del CNL participen a la videoconferència 'Ocells de pas', de Miquel Pujadó

Les alumnes d'Intermedi 3 participen a la videoconferència 'Ocells de pas'

A l'acte hi va haver la participació de tres alumnes del nivell Intermedi 3 del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) per a la lectura en veu alta de tres poemes. Feliu Formosa, Joan Margarit i Miquel Desclot foren els autors escollits.

Moltes persones s'han apropat a la poesia mitjançant la cançó i s'han familiaritzat, per exemple, amb Salvador Espriu, Bartomeu Rosselló-Pòrcel, Miquel Martí i Pol i Joan Salvat-Papasseit gràcies a intèrprets com Raimon, Maria del Mar Bonet, Joan Manuel Serrat, Lluís Llach, Ramon Muntaner, Celdoni Fonoll, Teresa Rebull...

Existeix un repertori més que considerable de poesia catalana musicada i Miquel Pujadó, que l'ha inventariat exhaustivament,  l'ofereix ara en forma de xerrada-recital itinerant. A Ocells de pas Pujadó presenta, de forma amena però rigorosa, les característiques i els contextos històrics dels més diversos poetes, il·lustrant els seus comentaris amb poemes musicats per artistes com Raimon, Ramon Muntaner, Llach, Serrat, Ovidi Montllor i un llarg etcètera.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes