25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 28 de març de 2012

El Voluntariat per la llengua rep el Premi Garraf

L’Associació de Periodistes del Garraf atorga aquest guardó en la 6a edició de la Nit Canallesca

El divendres 23 de març es va celebrar la sisena edició de la Nit Canallesca, que aplega cada any els periodistes de la comarca del Garraf en un sopar, que en aquesta ocasió es va fer al restaurant la Fitorra, de Vilanova i la Geltrú, amb l’assistència de més de vuitanta persones.

El Voluntariat per la llengua rep el Premi Garraf

En el transcurs de la nit es van lliurar diversos premis a persones i entitats. Queti Vinyals, coordinadora del Voluntariat per la llengua al Garraf, va recollir el Premi Garraf, que reconeix la incidència positiva del programa de parelles lingüístiques en l’àmbit social de les comarques del Garraf i l’Alt Penedès.

Queti Vinyals va dedicar el reconeixement als voluntaris i voluntàries que dediquen una part del seu temps d’una manera desinteressada a afavorir el contacte dels aprenents i aprenentes amb la llengua catalana, alhora que va destacar la importància de posar en contacte dues persones amb l’objectiu de parlar amb normalitat i amb naturalitat en la llengua pròpia del país.

A més del programa Voluntariat per la llengua, van ser guardonats els editors de L’Eco de Sitges, l’impulsor de la Platja de la República Antoni Dichós, el cantant i comunicador gastronòmic Pere Tapias, la portera del Club Patí Vilanova Cate Ortega, el pescador i president del Museu del Mar Josep Ayza i el festival de música independent Faraday.


CNL de l’Alt Penedès i el Garraf

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes