25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 27 de març de 2012

El CNL de les Terres de l'Ebre ensenya català a 106 persones en atur

S'han fet cinc cursos de nivell Inicial i Bàsic 1 en el marc d'un programa del SOC

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) ha culminat una acció formativa en el marc d'un programa pilot adreçat a persones en situació d'atur impulsat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

El CNL de les Terres de l'Ebre ensenya català a 106 persones en atur

Mitjançant un acord de col·laboració entre el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), de novembre de 2011 a març de 2012 s'han impartit al CNLTE quatre cursos de català per a adults de nivell Bàsic 1 i un curs de nivell Inicial, adreçats a 106 persones nouvingudes aturades que tenen pocs o nuls coneixements de la llengua pròpia del nostre país.

El CNLTE ha format part de la fase pilot d'aquest programa de formació en català engegat pel Servei d'Ocupació de Catalunya de la Generalitat, que s'ha desenvolupant a diversos centres de normalització lingüística de Catalunya i que ha format 1.000 persones en un quadrimestre.

Tots els cursos han sigut de 45 hores i s'han impartit a la ciutat de Tortosa de forma intensiva, de dilluns a divendres, en sessions de tres hores. L'activitat ha sigut dirigida per tres professores del CNLTE especialistes en acolliment lingüístic i per la coordinadora d'Ensenyament del Centre.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes