25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 27 de març de 2012

Acte d'entrega de certificats d'un curs d'acolliment lingüístic a Sant Jaume d'Enveja

El 26 de març de 2012 va tindre lloc al Telecentre de Sant Jaume d'Enveja (Montsià) l'acte de cloenda del curs de català d'acolliment lingüístic, del nivell Bàsic 1, que s'ha impartit a la població per part del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Acte d'entrega de certificats d'un curs d'acolliment lingüístic a Sant Jaume d'Enveja

Foto de grup de l'alumnat i les autoritats.

El curs l'ha organitzat el Consell Comarcal del Montsià en el marc de les polítiques comarcals d'acolliment, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Jaume d'Enveja. L'acció formativa s'ha finançat mitjançant una aportació de la Direcció General per a la Immigració de la Generalitat.

L'acte va consistir en l'entrega de quinze certificats d'assistència i d'assistència i assoliment a l'alumnat que va seguir el curs. Va presidir l'acte Clara Picon, regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament de Sant Jaume d'Enveja, acompanyada de Núria Balagué, presidenta de l'Àrea d'Atenció a les Persones del Consell Comarcal del Montsià, i d'Alfred Blanch, representant del Consell Comarcal del Montsià al Consell del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre.

Properament es farà l'entrega de certificats dels cursos d'acolliment lingüístic impartits aquest trimestre a la població de Santa Bàrbara, també al Montsià.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes