25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 23 de març de 2012

La Fàbrica de Contes estrena Quin embolic de contes!, al Teatre Modern

La Fàbrica de Contes estrena Quin embolic de contes!, al Teatre Modern

El dia 22 de març va tenir lloc l'estrena de Quin embolic de contes!, l'obra de teatre que ha preparat el grup de voluntariat de dinamització lingüística La Fàbrica de Contes. Des de fa tretze anys, aquest grup treballa, conjuntament amb el Centre de Normalització Lingüística (CNL) i els departaments d'Educació i Cultura de l'Ajuntament del Prat, per fomentar l'ús del català a la ciutat.

Aquesta activitat de teatre forma part de la guia d'Activitats i serveis educatius del departament d'Educació de l'Ajuntament, que recull tots els recursos i activitats que la institució ofereix a les escoles. Per aquest motiu, hi participen les escoles d'infantil i primària del Prat, que hi assisteixen amb gairebé tot el seu alumnat. En total es faran 13 representacions i veuran l'obra aproximadament unes 5.000 persones. L'obra segueix, també, la línia de treball que porta a terme el Pla de Foment de la Lectura de la ciutat del qual el CNL forma part i que té com a objectiu fomentar l'hàbit lector entre la població infantil.

El dia de l'estrena, les actrius i les actors de La Fàbrica de Contes van comptar amb la presència de Lluís Tejedor, alcalde del Prat, i de diversos regidors de l'equip de govern i membres del Consell del CNL. També van assistir a l'acte Josep Madorell, gerent del Consorci per a la Normalització Lingüística. El públic, amics, familiars i antics components del grup, van omplir l'aforament total del teatre. Una vegada més, l'objectiu s'havia acomplert: l'estrena va ser un èxit.
 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes