25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 17 d'abril de 2007

El CNL de Barcelona participa a la Fira de jocs infantils de l'Eixample

El diumenge 15 d'abril, es va celebrar a l'Escola Llorers de l'Eixample la Fira de jocs infantils, organitzada per l'ONG Interculturalitat i Convivència, en la qual va ser-hi present la delegació de l'Eixample del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona.
El CNL de Barcelona participa a la Fira de jocs infantils de l'Eixample

Parada del CNL de Barcelona a la Fira de jocs infantils de l'Eixample.

L'ONG d'ajuda a la immigració Interculturalitat i Convivència va organitzar la Fira de jocs infantils a l'Escola Llorers (C/ Aragó, 121) amb l'objectiu de mostrar als alumnes de l'escola i al seus pares i mares la riquesa cultural d'arreu del món pel que fa al tema de jocs infantils. Els assistents al certamen van poder veure i gaudir de moltes maneres diferents de divertir-se i de jugar procedents de diversos indrets del món, totes elles tradicionals i allunyades de les noves tecnologies.

La delegació de l'Eixample del CNL de Barcelona va participar a la fira amb una parada des de la qual va fer difusió dels cursos de català i d'altres activitats com Voluntaris per la llengua. La mascota de la campanya Dóna corda al català, la Queta, va ser la protagonista indiscutible entre la mainada.
Centre de Normalització Lingüística de Barcelona-Delegació de l'Eixample

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes