25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 1 de març de 2012

Cinema en català a l'Auditori Felip Pedrell

L'Espai Cinema ofereix 5 pel·lícules en català per al mes de març

L'Espai Cinema, promogut per l'Institut Municipal d'Acció Cultural de l'Ajuntament de Tortosa (IMACT), es consolida com a sala de promoció del cinema en la nostra llengua amb la projecció de cinc pel·lícules en català per al mes de març.

Cinema en català a l'Auditori Felip Pedrell

Concretament, el diumenge 4 de març, a les 19.00 h, es projectarà el títol L'amor i altres coses impossibles, de Don Roos, no recomanada per a menors de 7 anys.

El diugenge 11, a la mateixa hora, es projectarà El discurs del Rei, de Tom Hooper, apta per a tots els públics. A continuació, el dimecres dia 14, a les 22.00 h, hi haurà sessió de cineclub amb la projecció de la pel·lícula turca Mel, de Semih Kaplanoglu, apta per a tots els públics.

El diumenge 18, a les 19.00 h, es projectarà la pel·lícula de la directora catalana Isabel Coixet La vida secreta de les paraules, no recomanada per a menors de 13 anys. I, finalment, el diumenge següent dia 25, a les 19.00 h, es projectarà el film Caça a l'espia, de Doug Liman, apta per a tots els públics.

Les persones participants al programa Voluntariat per la Llengua tenen l'entrada gratuïta a les cinc sessions en presentar el carnet acreditatiu.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes