25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 11 d'abril de 2007

El Centre Natació Mataró i el Consorci per a la Normalització Lingüística renoven el conveni per difondre el català

El president del Consell de Centre del Centre de Normalització Lingüística del Maresme, Sebastià Pujol, i el president del Centre Natació Mataró, Josep Masriera Ballescà, han renovat el conveni de col·laboració per promoure la plena normalitat de la llengua catalana com a llengua oficial i pròpia de Catalunya.
El Centre Natació Mataró i el Consorci per a la Normalització Lingüística renoven el conveni per difondre el català

El president del Consell de Centre del Centre de Normalització Lingüística del Maresme, Sebastià Pujol, i el president del Centre Natació Mataró, Josep Masriera Ballescà, van renovar el dia 28 de març el conveni de col·laboració per promoure la plena normalitat de la llengua catalana com a llengua oficial i pròpia de Catalunya. Les dues entitats ja fa set anys que mantenen aquesta col·laboració, i ara s’hi han compromès per dos anys més.

Amb aquesta entesa, es comprometen a col·laborar per dur a terme accions destinades a normalitzar la presència i l’ús del català dins del Centre Natació Mataró.

D’altra banda, en el marc del programa Voluntaris per la Llengua, les dues entitats han signat un acord de col·laboració mitjançant el qual el CNM garantirà que les persones que vagin a aquesta entitat esportiva trobin facilitats per expressar-se i ser ateses en català, encara que el parlin amb dificultat, pel fet de ser aprenents d’aquest programa.

El CNL del Maresme es compromet a publicar una llista d’establiments col·laboradors per difondre-la entre les persones que participen en el programa Voluntaris per la Llengua.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes