25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 22 de febrer de 2012

16a Edició del Voluntariat per la llengua de Sant Celoni

L’Oficina de Català de Sant Celoni ha organitzat fins ara quinze edicions del programa del Voluntariat per la llengua a Sant Celoni i compta amb la col·laboració de diversos establiments i entitats del poble.

16a Edició del Voluntariat per la llengua de Sant Celoni
El Voluntariat per la llengua posa en contacte una persona que parla català de manera habitual amb una altra que, tot i tenir els coneixements bàsics per parlar-lo, encara no s’ha atrevit a usar el català.

El programa va adreçat a persones majors de 18 anys i suposa un compromís mínim de 10 hores (una hora a la setmana durant deu setmanes) per tal de trobar-se on vulguin i parlar tenint en compte que no hi ha cap tipus de condicionament pel que fa als temes de conversa. La participació al Voluntariat per la llengua facilita que les persones, que tenen coneixements de llengua catalana i encara no la parlen, guanyin prou fluïdesa per incorporar-la de manera natural en les activitats quotidianes, laborals o de relació social. I a la vegada fa que les persones que parlen habitualment el català no canviïn de llengua si s’adrecen a persones desconegudes o bé es pensen que el seu interlocutor és originari de fora de Catalunya.

Tant si vols deixar-te anar a parlar en català
com si vols ajudar a algú a fer-ho,

adreça’t a l’Oficina de Català de Sant Celoni durant el mes de març i dóna les teves dades personals: nom, cognoms, edat, adreça completa, telèfon i adreça electrònica. Nosaltres ens posarem en contacte amb tu.

Oficina de Català de Sant Celoni, Rectoria Vella
Parc de la Rectoria Vella, s/n
Tel. 93 864 12 13 a/e:santceloni@cpnl.cat
Facebook OC de Sant Celoni
 


CNL del Vallès Oriental – Oficina de Català de Sant Celoni

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes