25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 13 de febrer de 2012

Vine al CPNL i troba-hi el teu curs de català

Els cursos del CPNL et permeten aprendre català i millorar i perfeccionar el teu nivell

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) organitza en tot el territori cursos de català per a les persones que volen aprendre a parlar en català amb fluïdesa i correcció (nivells inicial, bàsic i elemental) i per a les que volen aprendre a escriure'l adequadament (nivells intermedi, suficiència). També ofereix cursos de nivell superior o perfeccionament (D).

Vine al CPNL i troba-hi el teu curs de català

El CPNL ofereix diverses modalitats d'aprenentatge (cursos presencials, semipresencials, a distància i en línia) i un ampli ventall d'horaris en els cursos presencials. La modalitat d'ensenyament en línia s'imparteix amb el Parla.cat, un model d’aprenentatge innovador que incorpora les tecnologies més avançades i possibilita l’accés a la llengua a aquelles persones que tenen dificultats per seguir un ensenyament totalment presencial.

Enguany el CPNL t'ofereix també cursos semipresencials a través de la plataforma Parla.cat, amb tres sessions de suport presencial per treballar més a fons els continguts orals del curs.

Els certificats de nivell expedits pel CPNL són equivalents oficialment als certificats de la Direcció General de Política Lingüística i tenen una correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

Els cursos de català del CPNL s'adapten a les diferents necessitats formatives i als diversos objectius d'aprenentatge: per aprendre català, per millorar el nivell, per actualitzar els coneixements, etc.

Troba el teu curs de català

Pots consultar l'oferta de cursos de català disponibles al cercador de cursos del CPNL


Oberta la inscripció a:

CNL de Barcelona

CNL Ca n’Ametller

CNL Eramprunyà

CNL El Prat de Llobregat
 
CNL L'Heura, de Santa Coloma de Gramenet
Antics alumnes
Nous alumnes

CNL de Sabadell

CNL de Terrassa i Rubí

CNL del Vallès Oriental

CNL d’Osona

CNL Montserrat


CNL de Tarragona

CNL de Lleida

CNL de Girona

CNL de l’Àrea de Reus Miquel Ventura
cursos del CNL de Reus
cursos del SLC de Cambrils 
cursos del SCC del Priorat 
cursos de Vandellós i l'Hospitalet de l'Infant 

CNL de l’Alt Penedès i el Garraf


El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l'any 1989 com a òrgan territorial d'aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, més de 90 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. El Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l'extensió territorial del coneixement i l'ús de la llengua catalana.


 


Àrea de Comunicació

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes