25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 30 de març de 2007

El Servei de Català i la Biblioteca organitzen un Club de lectura fàcil en català, a les Roquetes

El Club començarà l’activitat el 18 d’abril a la Biblioteca Josep Pla

El dia 12 de maig, la Queta serà espectadora del partit entre el DKV Joventut i el Reial Madrid i farà participar els concursants amb els seus jocs
El Servei de Català i la Biblioteca organitzen un Club de lectura fàcil en català, a les Roquetes

Club de Lectura Fàcil de Vilanova el curs passat.

Gràcies al conveni de col·laboració signat entre el Club Joventut Badalona i el Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià, aquest dissabte a la tarda la Queta assistirà al crucial partit entre el DKV Joventut i el Reial Madrid, que serà també retransmès en directe per TV2.

 

En aquest partit, a més d’animar la Penya, la Queta engrescarà els participants en els jocs d’encistellar que a la mitja part del partit s’organitzen habitualment, i els obsequiarà amb miniQuetes saltadores, penjamòbils, samarretes, motxilles, bolis, punts de llibre, etc.

 

La Queta, mascota del programa Dóna corda al català, participa en diversos actes esportius i culturals arreu de Catalunya, sempre donant suport a les persones que parlen sense vergonya, que parlen en català, i que conviden els altres a parlar en català.

 

Estem segurs que aquesta nova activitat de la Queta obtindrà el suport i l’afecte que rep allà on va, i més entre els seguidors de la Penya.

 

El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l\'any 1989 com a òrgan territorial d\'aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, 81 ajuntaments, 37 consells comarcals i la diputació de Girona. El Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l\'extensió territorial del coneixement i l\'ús de la llengua catalana.


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes