25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 24 de gener de 2012

Sis pel·lícules infantils a preu reduït en el quart CINC que es fa al Màgic Badalona

Des de 3,5 € amb les butlletes de descompte que distribueix el CNL

Les pel·lícules del nou cicle de cinema infantil en català (CINC), impulsat per la Generalitat de Catalunya, són Vicky el víking i el martell de Thor, El gat amb botes, Tina Superbruixa i el viatge a Mandolan, Tintin i el secret de l'unicorn, Alvin i els esquirols 3 i Floquet de neu

Sis pel·lícules infantils a preu reduït en el quart CINC que es fa al Màgic Badalona

L'oferta cinematogràfica en català a preu reduït torna a Badalona gràcies a la col·laboració del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Badalona i Sant Adrià i l’empresa que gestiona el Megacine al Màgic Badalona.

La proposta, acollida amb èxit en les edicions anteriors, pretén posar a l’abast de la població una activitat lúdica i alhora cultural a preus assequibles. El nou CINC, impulsat per la Generalitat de Catalunya, s’inicia el 4 de febrer i es farà durant tres caps de setmana del mes de febrer i tres caps de setmana del mes de març (els dissabtes a les 16.15 h i els diumenges a les 12.15).

Les pel·lícules que es podran veure al Megacine Badalona són:

Les butlletes de descompte per a aquest CINC es repartiran a l'alumnat de totes les escoles de Badalona i Sant Adrià de Besòs, es poden imprimir des de l'enllaç relacionat a aquesta notícia o es poden passar a buscar pel Servei Local de Català de Badalona (av. Alfons XIII, 14, entl. 1a) o el de Sant Adrià de Besòs (plaça de Guillermo Vidaña, s/n -Edifici Polidor-).

L’entrada presentant la butlleta costarà 3,5 € si es compra anticipadament (de dilluns a dissabte a les taquilles del Megacine en horari de 15.30 h a 23.00 h -diumenges, als matins-) i 4 € el mateix dia de la projecció. Els grups de més de 9 persones podran fer reserva prèvia al telèfon 93 224 56 11.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes