25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 23 de gener de 2012

Es constitueix a Granollers el Consell de Centre del Centre de Normalització Lingüística (CNL) del Vallès Oriental

El 19 de gener es va constituir el Consell de Centre del CNL del Vallès Oriental. A la reunió hi van assistir membres del Consell nomenats per les administracions locals i la Direcció General de Política Lingüística, a més de la directora, la representant del personal del Centre i la secretària del Consell.

Es constitueix a Granollers el Consell de Centre del Centre de Normalització Lingüística (CNL) del Vallès Oriental

Presidenta del Consell del CPNL

Durant l'acte es va nomenar la nova presidenta del Consell, la senyora Pietat Sanjuán i Trujillo, regidora d'Educació de l'Ajuntament de Granollers.

A continuació, la directora del Centre, Anna M. Jansana i Duran, va presentar la Memòria de l'any 2010, les principals línies a l'actualització de l'any 2011 i el pressupost de 2011, que va ser aprovat per consens.

La constitució dels consells de centre configura les estructures bàsiques de gestió de l'activitat del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) al territori. El consell de centre és l'òrgan de direcció de l'àmbit territorial de cada centre de normalització lingüística (CNL). L'integren representants de la Generalitat i de les corporacions locals que pertanyen al Consorci, així com organitzacions socials, culturals i socioeconòmiques que hi col·laboren.

El CPNL compta amb una xarxa territorial de 22 CNL. El CPNL és una institució pública dirigida a les persones, que fa formació i dinamització lingüística i que busca la cohesió social a través del foment de l’ús de la llengua catalana.


CNL del Vallès Oriental

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes