25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 20 de desembre de 2011

I Trobada de Voluntaris Lingüístics a la Nova Jazz Cava de Terrassa

Acte de reconeixement als voluntaris lingüístics de Terrassa, Vacarisses i Ullastrell

El passat 15 de desembre va tenir lloc la I Trobada de Voluntaris Lingüístics del Servei Local de Català (SLC) de Terrassa. El regidor de Cultura i president del Consell del Centre Normalització Lingüística (CNL), Amadeu Aguado, va dirigir unes paraules d’agraïment als assistents i els va encoratjar a fer aportacions que permetin millorar el programa, que fa més de sis anys que funciona a Terrassa.

I Trobada de Voluntaris Lingüístics a la Nova Jazz Cava de Terrassa

El punt clau de la trobada va ser el debat sobre les propostes i suggeriments per aconseguir fer créixer el “Voluntariat per la llengua” (VxL) i poder satisfer les necessitats dels participants. Els assistents a aquest acte, a més, van poder gaudir d’un passi de fotografies que recull la trajectòria del Voluntariat al CNL, des que es va iniciar a Rubí l’any 2003.

El SLC de Terrassa va voler fer un reconeixement especial als voluntaris més constants i amb una trajectòria més llarga, amb un fotollibre que recull les diferents activitats del VxL a Rubí, Terrassa, Vacarisses i Ullastrell. La resta d’assistents també va rebre un obsequi: un paquet de cafè del Comerç Just de Terrassa.

La trobada va ser agradable i profitosa, i va tenir molt d’èxit, ja que els voluntaris van poder expressar-se i dir la seva en un ambient tan acollidor com és el de la Nova Jazz Cava.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes