25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 1 de desembre de 2011

Es constitueix el Consell de Centre del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Cornellà de Llobregat

El 30 de novembre es va constituir el Consell de Centre del CNL  de Cornellà de Llobregat. A la reunió hi van assistir membres del Consell nomenats per l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i la Direcció General de Política Lingüística, a més del director, la representant del personal del Centre i el secretari del Consell.

Durant l’acte es va nomenar el nou president del Consell, el senyor Jordi García Guitart, regidor de política lingüística de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

A continuació, el director del Centre, Enric de Vilalta, va presentar la Memòria de l’any 2010, les principals línies d’actuació per a l’any 2011, algunes de les qual tindran continuïtat l’any 2012 i el pressupost de 2011, que van ser aprovats per consens. Igualment, va informar sobre el Pla d’acolliment 2011 i l’oferta formativa 2011-2012.

La constitució dels consells de centre configura les estructures bàsiques de gestió de l'activitat del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) al territori. El consell de centre és l'òrgan de direcció de l'àmbit territorial de cada centre de normalització lingüística (CNL). L'integren representants de la Generalitat i de les corporacions locals que pertanyen al Consorci, així com organitzacions socials, culturals i socioeconòmiques que hi col·laboren. El CPNL compta amb una xarxa territorial de 22 CNL.

El CPNL és una institució pública dirigida a les persones, que fa formació i dinamització lingüística i que busca la cohesió social a través del foment de l’ús de la llengua catalana.
 



Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes