25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 30 de novembre de 2011

Oberta la convocatòria dels premis Llanterna Digital

Nova edició dels Premis Llanterna Digital per al foment de l’ús del català i de l’occità, i per a la promoció de la creació audiovisual en aquestes llengües.

Aquesta sisena edició dels Premis vol contribuir a augmentar la presència del català i de l’occità en curtmetratges i a promoure la reflexió sobre les llengües i el fet lingüístic. Les obres, que han de ser originals i en format digital, es poden presentar fins al 31 de març de 2012, en les categories següents: centres d’educació primària i secundaria, comunitat universitària i categoria oberta.

La convocatòria dels Premis és una iniciativa de la Coordinadora de Serveis Lingüístics de Lleida, integrada per representants de la Direcció General de Política Lingüística;el Consorci per a la Normalització Lingüística i el CNL de Lleida; els serveis territorials d’Ensenyament, Salut i Justícia de la Generalitat de Catalunya; el Servei Lingüístic de la Universitat de Lleida, l’Escola Oficial d’Idiomes de Lleida i el Servei Lingüístic de Comissions Obreres.

Trobareu tota la informació a http://www.llanternadigital.cat


Direcció General de Política Lingüística

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes