25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 30 de novembre de 2011

El CPNL participa a la Fira SMAP Expo, adreçada al col·lectiu marroquí

Hi serà present amb activitats diverses de Voluntariat per la llengua (VxL) i de lectura

Els propers dies 2, 3 i 4 de desembre se celebra la 2a fira Smap Expo al Palau Sant Jordi, de Barcelona. Es tracta d’un dels esdeveniments que aplega més població d’origen marroquí a Catalunya gràcies, principalment, a l’àmplia oferta cultural i artística que s’ofereix a l’escenari principal, de forma gratuïta i en paral·lel a la fira professional que ocupa l’annex del Palau.

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) hi serà present a l'espai compartit amb la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura dins l'estand institucional de la Generalitat de Catalunya, de 77 metres quadrats, coordinat pel Departament de Benestar Social i Família.

Activitats de VxL i de lectura

A més de l’estand, el CPNL farà tallers oberts al públic divendres i dissabte: "Tastets de Voluntariat per la llengua", per fer pràctiques de català, i lectura de poemes i contes en català, àrab i amazic s'alternaran amb presentacions del material editat per la Direcció General d'Immigració i la Direcció General de Política Lingüística Aprenem català des de l'àrab i Aprenem català des de l'amazic.

Més informació al web de la llengua catalana


Àrea de Comunicació
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes