25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 29 de novembre de 2011

Es constitueix el Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Sabadell

M. Antònia Puig, regidora d’Educació de l’Ajuntament de Castellar del Vallès, n’ha estat escollida presidenta.

Es constitueix el Consell  del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Sabadell

Ahir es va constituir el Consell del CNL de Sabadell. Hi van assistir els representants nomenats pels ajuntaments de Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Castellar del Vallès, Palau-solità i Plegamans i Polinyà, els nomenats per la Generalitat de Catalunya, la directora del CNL i els representants de diferents entitats i del personal del CNL.

Durant l’acte es va nomenar com a nova presidenta del CNL la senyora M. Antònia Puig, regidora d’Educació de l’Ajuntament de Castellar del Vallès.

Després de la presentació dels assistents, es va aprovar el pressupost del 2011 i es van marcar les línies del projecte d’activitats del 2012 a càrrec de la directora, la senyora Elisabet Palomés.

La constitució dels consells del centre configura les estructures bàsiques de gestió de l'activitat del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) al territori. El consell del centre és l'òrgan de direcció de l'àmbit territorial de cada centre de normalització lingüística (CNL). L'integren representants de la Generalitat i de les corporacions locals que pertanyen al Consorci, així com organitzacions socials, culturals i socioeconòmiques que hi col•laboren. El CPNL compta amb una xarxa territorial de vint-i-dos CNL.

El CPNL és una institució pública que fa formació i dinamització lingüística i que busca la cohesió social a través del foment de l’ús de la llengua catalana.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes