25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 23 de novembre de 2011

Comencen dos cursos d'acolliment lingüístic a Santa Bàrbara

La població de Santa Bàrbara ha iniciat dos cursos de català per a adults de nivell Inicial, organitzats conjuntament pel Consell Comarcal del Montsià i el Consorci per a la Normalització Lingüística.

Comencen dos cursos d'acolliment lingüístic a Santa Bàrbara

Una imatge de la inauguració d'un dels dos cursos que s'imparteixen a la població.

L'acte inaugural dels cursos va tindre lloc el dimarts dia 22 de novembre, amb la presència d'Alfred Blanch, regidor de Cultura de la localitat i representant del Consell Comarcal del Montsià al Consell del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre.

Els cursos, que tenen lloc al Centre Obert l'Oliveta, s'imparteixen els dimarts i els dijous en horaris de 15.00 h a 17.00 h i de 19.30 h a 21.30 h, respectivament. Tenen una durada de 20 hores lectives i, un cop acabades, és previst de continuar amb sengles cursos de nivell Bàsic 1, de 45 hores de durada cadascun.

Aquestes accions formatives s'organitzen mitjançant un conveni entre el Consell Comarcal del Montsià i el Consorci per a la Normalització Lingüística amb l'objectiu de facilitar l'aprenentatge de la llengua catalana entre la població nouvinguda. El finançament va a càrrec del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya (Direcció General per a la Immigració).


Servei Comarcal de Català del Montsià

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes