25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 23 de novembre de 2011

Jornada Tècnica La Llengua Catalana a la Primera Dècada del Segle XXI

Les dades més recents sobre la situació del català seran objecte d’anàlisi a la Jornada Tècnica La Llengua Catalana a la Primera Dècada del Segle XXI, que tindrà lloc el dia 29 de novembre, de 9.00 a 18.30 h, a la sala Prat de la Riba de l'Institut d'Estudis Catalans.

S'hi presentaran l'estudi de la darrera Enquesta d'usos lingüístics de la població (EULP), elaborada per la Generalitat de Catalunya, i els darrers informes sobre la situació de la llengua catalana 2008-2009 i 2010, elaborats per la Xarxa Cruscat per encàrrec de l'Observatori de la Llengua Catalana. Per assistir-hi només caldrà comunicar el nom i els cognoms i un correu electrònic de contacte a la bústia de comunicació de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura (http://www.gencat.cat/llengua/bustia) amb la referència “Jornada 29/11/2011”.

Coincidint amb la Jornada es publicarà en línia el llibre Enquesta d’usos lingüístics de la població 2008: anàlisi. Volum I. Les llengües a Catalunya: coneixements, usos, transmissió i actituds lingüístics, de la Biblioteca Tècnica de Política Lingüística. D’altra banda, es distribuirà entre els participants el quadern Principals resultats de l’enquesta d’usos lingüístics de la població 2008, amb els principals resultats i conclusions sobre l’estudi.

La Jornada serà emesa en directe des del canal següent: http://videoteca.iec.cat/directe.asp

Així mateix, els temes que s'hi tractaran seran objecte de debat previ i de seguiment a Twitter. El debat previ en aquesta xarxa social s’iniciarà el dia 22. Per participar-hi cal seguir el perfil @jornadespl i incloure l’etiqueta #jllengua en les piulades.

Consulteu el programa complet de la Jornada a: http://www.gencat.cat/llengua/jornada


Direcció General de Política Lingüística

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes