25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 17 de novembre de 2011

El Consorci col·labora amb el jurat del 4t Concurs de Relats Breus, Poesia i Pintura Ràpida del Montsià

El Consorci per a la Normalització Lingüística, a través del Servei Comarcal de Català del Montsià (SCCM), ha format part del jurat de la quarta edició del Concurs de Relats Breus, Poesia i Pintura Ràpida, que organitza l'Àrea de Cultura del Consell Comarcal.

El Consorci col·labora amb el jurat del 4t Concurs de Relats Breus, Poesia i Pintura Ràpida del Montsià

Fotografia dels guanyadors i els membres del jurat.

La tècnica del SCCM, Isabel Obradós, va formar part del jurat qualificador de l'apartat literari (relats i poesia) del certamen. Els guardons es van lliurar el passat 16 de novembre, en el decurs d'un acte presidit pel president de la institució, Joan M. Martí Masdeu, i la presidenta de la Comissió per al Foment de la Cohesió Social, M. Blanca Duré Prades.

El premi corresponent a la categoria de poesia, i amb un valor de 500 euros, va ser per a la rapitenca Anna Alacid Gaspartín, amb l’obra: Torna-la a contar, que narra la relació entre l’autora amb la seua iaia i constantment li pregunta com era el paisatge, la gent i el poble de la Ràpita quan la iaia era jove. L’escriptora Anna Ralda Bas, qui per quart any consecutiu s’emporta algun premi, va guanyar l’accèssit en aquesta categoria amb l’obra: El fil que cabdella la veu.

Pel que fa a la categoria de relats breus, el primer premi corresponent a un valor de 500 euros, va ser per a Carme Simó Reverté, per l’obra Els silencis, amb la temàtica de l’estreta a convivència familiar intergeneracional.

El total de persones participants va ser de catorze en relats breus, sis en poesia i cinc en pintura.
 


Servei Comarcal de Català del Montsià

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes