25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 17 de novembre de 2011

Es constitueix el Consell de Centre del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de les Terres de l’Ebre

El 16 de novembre es va constituir el Consell de Centre del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de les Terres de l’Ebre. A la reunió hi van assistir els membres del Consell nomenats per l’Ajuntament de Tortosa, els consells comarcals del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, la Generalitat de Catalunya i Òmnium Cultural, a més del director i la representant del personal del Centre.

Es constitueix el Consell de Centre del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de les Terres de l’Ebre

Un imatge de la reunió del Consell del CNL.

Durant l’acte s’ha nomenat el nou president del CNL, el senyor Camil Sampé i Compte, representant del Consell Comarcal de la Terra Alta.

Després de la presentació dels assistents i d’una explicació de les darreres activitats del CNL de les Terres de l’Ebre, a càrrec del director, Jordi Duran, el Consell del CNL ha acordat adherir-se al manifest Somescola.cat i ha fet constar la seua demanda que hi hagi els recursos econòmics, humans i tècnics necessaris per impulsar la immersió lingüística en tots els nivells de l’ensenyament.

La constitució dels consells de centre configura les estructures bàsiques de gestió de l'activitat del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) al territori. El consell de centre és l'òrgan de direcció de l'àmbit territorial de cada centre de normalització lingüística (CNL). L'integren representants de la Generalitat i de les corporacions locals que pertanyen al Consorci, així com organitzacions socials, culturals i socioeconòmiques que hi col·laboren. El CPNL compta amb una xarxa territorial de 22 CNL.

El CPNL és una institució pública dirigida a les persones, que fa formació i dinamització lingüística i que busca la cohesió social a través del foment de l’ús de la llengua catalana.


 


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes