25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 8 de novembre de 2011

El Voluntariat per la llengua en el II Congrés Europeu del Voluntariat

Els dies 9, 10 i 11 de novembre se celebrarà a Barcelona el II Congrés Europeu del Voluntariat. Durant el Congrés, la Direcció General de Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística faran difusió del programa Voluntariat per la llengua (VxL) en diversos espais.

Així, per exemple, el dia 10 de novembre es donarà a conèixer el programa VxL a l'Àgora d'experiències, un espai de presentació de diversos projectes de voluntariat, i el dia 11 es faran diverses activitats de difusió del programa Voluntariat per la llengua en el Marketplace, que tindrà lloc al Museu Marítim de Barcelona.

El mateix dia 11, es lliurarà el Premi Voluntariat per la Llengua, una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística que té com a objectiu reconèixer la participació i la implicació de les persones, entitats i establiments comercials en el programa.

El II Congrés Europeu és una acció que s'emmarca en l'Any Europeu del Voluntariat, organitzat pel Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

Entre les activitats previstes hi ha, també, la projecció d’un vídeo divulgatiu sobre el programa. 

Més informació:

http://www.gencat.cat/llengua/voluntariat
http://congreseuropeuvoluntariat.gencat.cat/
http://marketplace.voluntaris.cat


DGPL - CPNL

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes