25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 7 de març de 2007

Voluntaris per la llengua

El CNL Montserrat inicia una nova edició de la campanya

Voluntaris per la llengua és el projecte de participació lingüística que té per a objectiu posar en contacte voluntaris que vulguin destinar una hora a la setmana (durant un mínim de 10 setmanes) a conversar en català amb alumnes dels cursos de català que necessiten reforçar l'aprenentatge de la llengua catalana.
Voluntaris per la llengua

Voluntaris per la llengua és una manera de facilitar aquest contacte personal entre un parlant de català i un alumne disposat a reforçar l'aprenentatge fet a l'aula.
Amb aquesta iniciativa, a més de facilitar als alumnes un interlocutor per poder conversar en català, es vol incidir en els hàbits lingüístics dels catalanoparlants i consolidar la idea que el català és i ha de ser llengua d'acollida.
El Servei Local de Català de Manresa i el Servei Comarcal de Català del Bages ja fa quatre anys que duen a terme aquest projecte amb un molt bon resultat i un nombre creixent de parelles lingüístiques. 
Les persones interessades podeu trucar al 93 872 17 07, venir directament al CNL Montserrat (carrer de Jaume I, 8, 2n Manresa) o visitar el web cpnl@cpnl.cat o voluntaris.presidencia(ELIMINAR)@gencat.net


Els aprenents i voluntaris que ja han dut a terme l'experiència cal que responguin anualment l'enquesta de valoració del projecte i que actualitzin les dades si volen continuar.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes