25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 28 de setembre de 2011

Constituït el nou Consell de Centre del CNL de Badalona i Sant Adrià, del CPNL

Es potenciaran les eines 2.0, el cinema i la lectura

Aquest migdia ha tingut lloc la constitució del nou Consell de Centre del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Badalona i Sant Adrià, el primer després de les eleccions locals del passat mes de maig. A partir d'ara s'aniran constituint els vint-i-un CNL restants.

Constituït el nou Consell de Centre del CNL de Badalona i Sant Adrià, del CPNL

Nou Consell de Centre de Badalona i Sant Adrià

Els membres de l'ara ja constituït Consell de Centre han acordat mantenir l'activitat que ofereix el CNL a Badalona i Sant Adrià, enguany amb una mirada especial cap a les eines 2.0.

El nou president és el senyor Juan Fernández, en representació de l'Ajuntament de Badalona, i la vicepresidència l'assumeix Gregorio Belmonte, representant de l'Ajuntament de Sant Adrià. El president ha reconegut la feina ben feta fins al moment i ha expressat la seva voluntat ferma de continuar-la. Aquesta setmana ja han començat els cursos de català d'aquest CNL, amb 820 alumnes.

En aquest proper any, el cinema en català continuarà tenint a Badalona un dels més bons aliats, amb l'oferta del Cicle de Cinema Infantil (CINC) i descomptes en la programació en català. També els grups de lectura continuaran consolidant-se com una eina molt valuosa de suport a l'aprenentatge i de foment de la cultura. El Voluntariat per la llengua, que enguany ha pogut celebrar la parella 1.000 a Badalona, comptarà amb unes jornades gastronòmiques. I el Servei Local de Català de Sant Adrià canviarà d'ubicació per anar a la nova seu al Polidor.

El CNL de Badalona i Sant Adrià és membre del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) des de la seva fundació, l'any 1989. Sempre ha mantingut un paper destacat en l'impuls de programes com el Voluntariat per la llengua o el cinema en català.

El Consell de Centre és l'òrgan de direcció de l'àmbit territorial de cada centre de normalització lingüística (CNL). L'integren representants de la Generalitat i de les corporacions locals que pertanyen al Consorci, així com organitzacions socials, culturals i socioeconòmiques que hi col·laboren. El CPNL compta amb una xarxa territorial de 22 CNL.

El CPNL és una institució pública dirigida a les persones, que fa formació i dinamització lingüística i que busca la cohesió social a través del foment de l’ús de la llengua catalana.

info: www.cpnl.cat/badalona


CNL de Badalona i Sant Adrià

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes