25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 22 de setembre de 2011

Nous cursos d'acolliment lingüístic a Roquetes i Tortosa

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre amplia l'oferta de cursos de català per a adults d'acolliment lingüístic a les ciutats de Roquetes i Tortosa.

Nous cursos d'acolliment lingüístic a Roquetes i Tortosa

En concret, s'ofereix un curs de nivell bàsic 3 a la poblacó de Roquetes, per a l'obtenció del certificat de nivell A bàsic de llengua catalana (A2 MECR). És un curs organitzat per l'associació d'immigrants Xatibi, que s'impartirà de 19.00 h a 21.00 h , els dimarts i els dijous, a l'Hort de Cruells, a partir del 27 de setembre. El curs és de 45 hores lectives. Aquest curs forma part del Pla d'acolliment lingüístic de les Terres de l'Ebre (PALTE) i és finançat per la Direcció General per a la Immigració de la Generalitat.

D'altra banda, s'ha ampliat l'oferta de cursos inicials de llengua catalana a la ciutat de Tortosa, amb l'obertura de les inscripcions a dos nous cursos, de nivell inicial 1 i 2, que s'iniciaran el mes d'octubre en horari de 9.00 h a 10.15 h, de dilluns a divendres. Tenen una durada de 20 hores lectives, respectivament.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes