25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 16 de setembre de 2011

Èxit de participació en el primer dia del Tast de parelles lingüístiques a La Setmana

Ahir al vespre, entre les 18 i les 21 h, el CPNL va organitzar el primer dia de Tast de parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua (VxL) en el marc de la Setmana del Llibre en Català, al Parc de la Ciutadella de Barcelona.

Èxit de participació en el primer dia del Tast de parelles lingüístiques a La Setmana

Tres parelles lingüístiques fent el Tastet

A quarts de set, Franc Lluís, del programa Extraradi de COMRàdio, va fer entrevistes en directe a la directora general de Política Lingüística i presidenta del Consorci, Yvonne Griley, i a una voluntària i una aprenenta que acabaven de fer el “tast”.

Més d'una cinquantena de persones van passar per l'espai del CPNL a experimentar la el Voluntariat per la llengua. Després, molts es van animar a apuntar-se al programa per continuar.

Escriptors, personatges mediàtics, gent del món de la llengua i tothom que passava per allà s'hi van interessar. Joaquim Carbó, recentment guardonat amb el Premi Trajectòria precisament en el marc de la Setmana del Llibre en Català, després d'haver fet el tastet va adreçar unes paraules a tots els assistents per encoratjar-los en l'aventura de parlar català. Roger de Gràcia, Francesc Vallverdú, Vicenç Villatoro, Albert Pèlach, Núria Ribó... i moltes altres persones més van aturar-se una estona a fer aquest “Tast de parelles lingüístiques”.

L'APPEC, una de les més de 2.500 entitats que dónen suport al programa, present també a la Setmana amb el seu Quiosc de revistes en català, també hi va col·laborar activament amb l'obsequi d'una revista per a cada persona que va participar en el tastet. El CPNL va completar aquest detall amb el llibre Veus i un diploma de reconeixement.
 

Avui, entre les 18 i les 21 h tindrà lloc el segon dia de Tast de parelles lingüístiques. I demà, de 12 a 14 h, podreu veure una mostra de les activitats de VxL.
 

Ens trobareu a l'espai "Taller S", al Passeig dels Til·lers del Parc de la Ciutadella. (Podeu consultar el Plànol d'expositors de la Setmana.)
 

Centres de Normalització Lingüística participants:


Divendres, 16 de setembre
(de 18 a 21 h)
CNL de l'Alt Penedès i el Garraf
CNL de Barcelona
CNL de Badalona i Sant Adrià
CNL Eramprunyà
CNL El Prat de Llobregat


Dissabte, 17 de setembre
(de 12 a 14 h)
CNL de Barcelona
CNL de l'Alt Penedès i el Garraf
CNL Eramprunyà
CNL de Badalona i Sant Adrià
CNL El Prat de Llobregat
 

Entrevista de COMRàdio a la senyora Yvonne Griley:
http://comradioblocs.com/extraradi/2011/09/15/setmana-del-llibre-en-catala/


Àrea de Comunicació

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes