25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 6 de març de 2007

La Fàbrica de Contes, un any més, al Teatre Modern del Prat de Llobregat

La Fàbrica de Contes, un any més, al Teatre Modern del Prat de Llobregat

El dia 6 de març va tenir lloc l'estrena L'arbre de les tres taronges màgiques, l'obra de teatre d'aquest any del grup de voluntaris de dinamització lingüística La Fàbrica de Contes. Des de fa 9 anys, aquest grup treballa, conjuntament amb el Centre de Normalització Lingüística i els departaments d'Educació i Cultura de l'Ajuntament del Prat, per fomentar l'ús del català a la ciutat.

Aquesta activitat de teatre no seria possible sense la complicitat de les 17 escoles d'infantil i primària del Prat, que assisteixen cada any amb tot el seu alumnat a les representacions. En total, enguany, se'n faran 14, i hi assistiran unes 5.400 persones.

El dia de l'estrena les actrius i els actors de La Fàbrica de Contes van comptar amb la presència de l'alcalde del Prat i de diversos regidors de l'equip de govern, membres del Consell de Centre del CNL i la gerent del Consorci per a la Normalització Lingüística, a més d'altres persones, antics companys del grup, familiars i amics que van anar a donar-los el seu suport al Teatre Modern.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes