25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 28 de juliol de 2011

Cloenda de les sessions de llengua oral de Tortosa al Cafè dels Amics

Les sessions de llengua oral del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre van culminar el passat dimecres, 27 de juliol, amb una trobada al Cafè dels Amics, entitat col·laboradora del "Voluntariat per la llengua" (VxL).

Cloenda de les sessions de llengua oral de Tortosa al Cafè dels Amics

Voluntaris i aprenents jugant al Cafè dels Amics.

Voluntaris i voluntàries, i aprenents i aprenentes lingüístics que han participat aquest estiu en el curs oral, van tenir l’oportunitat de posar en pràctica la fluïdesa i els coneixements adquirits. Durant aquesta última sessió, el grup va realitzar diversos jocs i tasques d’expressió oral. Els participants van valorar molt positivament l’activitat i la majoria van manifestar que tornarien a inscriure’s a un curs d’aquestes característiques.

L’experiència volia ser una prova pilot per valorar la possibilitat que a partir del primer trimestre del curs vinent puguin tenir lloc, en el marc del VxL i al Cafè dels Amics, unes trobades mensuals per tal de facilitar a totes les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo que el puguin practicar en un context real i distès.
 


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes