25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 28 de juliol de 2011

La Ribera d'Ebre celebra la cloenda dels cursos de català del període 2010-2011

La celebració va comptar, entre tots els assistents, amb una centena de persones

El Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre va ser l'escenari del tradicional acte de cloenda dels cursos de català per a adults del Consorci per a la Normalització Lingüística a la comarca, celebrat a Móra d'Ebre el 27 de juliol al vespre.

La Ribera d'Ebre celebra la cloenda dels cursos de català del període 2010-2011

Una alumna escolta els parlaments que van tindre lloc durant l'acte.

La celebració va començar amb l'entrega de certificats a la cinquantena d'alumnes dels cursos amb què el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ha clos l'any escolar a Móra d'Ebre i comarca, que va anar seguida d'un reconeixement a les alumnes que han obtingut la millor qualificació en cada nivell d’aprenentatge. Després de la recollida d'acreditacions es va fer una nova presentació de parelles que formen part del programa "Voluntariat per la llengua" a la Ribera d'Ebre, que enguany ha arribat a la seva cinquena edició.

La festa, que va comptar amb la presència del president del Consell Comarcal, Jordi Jardí, i del professorat dels cursos, es va cloure amb un tastet de cócs de la Serra d'Almos, una de les especialitats gastronòmiques de la comarca. En concret es van degustar els cócs de xocolate, verdures, llonganissa, arengada i tonyina, que juntament amb cava van acompanyar una estona de conversa entre alumnat, professorat, voluntariat i autoritats.

Durant el curs 2010-2011, el Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre ha organitzat un cicle de nivell intermedi i de nivell de suficiència presencial, que també s'han ofert a distància, impartits a Móra d'Ebre per la tècnica del Servei, Montsant Aymat, i un cicle de nivell bàsic, impartit a Flix per Montserrat Estela.


Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes