25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 26 de febrer de 2007

El CPNL, presència destacada a la primera Fira del Treballador Immigrant

El CPNL, presència destacada a la primera Fira del Treballador Immigrant

Imatge de l'estand del CPNL

Aquest cap de setmana, dissabte 24 i diumenge 25 de febrer, ha tingut lloc al Centre de Convencions Internacionals del Fòrum de Barcelona la primera Fira del Treballador Immigrant a Catalunya.

La fira vol acostar els immigrants que busquen feina i les empreses que els necessiten per cobrir les seves vacants. Segons paraules del director del Servei d'Ocupació de Catalunya, Joan Josep Berbel, aquesta fira està pensada per "crear ocupació de qualitat que fomenti la cohesió social".

L'estand del Consorci per a la Normalització Lingüística fou un dels més concorreguts. A més d'informació general sobre l'activitat del CPNL, s'hi oferia informació específica sobre l'oferta de cursos i la possibilitat de matricular-s'hi en línia.

Davant l'allau de sol·licituds d'inscripció, es va haver de doblar el servei, que finalment va tancar amb més de dues-centes inscripcions  i una cinquantena de futurs alumnes pendents de la prova de col·locació que n'establirà el nivell (per a tots aquells que ja saben una mica de català).

El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l'any 1989 com a òrgan territorial d'aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, 81 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. A través d'una xarxa de 22 centres de normalització lingüística estesa per tot el territori, amb més de 130 punts d'atenció i més de 400 professionals especialitzats, el Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l'extensió territorial del coneixement i l'ús de la llengua catalana.

Àrea de Comunicació del CPNL

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes