25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 1 de juliol de 2011

Entrega de certificats a l'alumnat dels cursos de català a Tortosa i el Baix Ebre

El 30 de juny va tindre lloc a la Biblioteca Marcel·lí Domingo (BMD) de Tortosa l'acte de cloenda dels cursos de català per a adults 2010-2011 del Consorci per a la Normalització Lingüística impartits a la ciutat de Tortosa i a la comarca del Baix Ebre.

Entrega de certificats a l'alumnat dels cursos de català a Tortosa i el Baix Ebre

Una alumna mostra el seu certificat.

Durant l'acte es va lliurar prop d’una setantena de certificats a l'alumnat que ha cursat nivells oficials de llengua catalana en els cursos organitzats pel Consorci per a la Normalització Lingüística. Es van fer cinc reconeixements als alumnes que han obtingut millors qualificacions en cada nivell d’aprenentatge. A més a més, es va fer una menció especial a l’alumne més implicat amb el centre i amb l’ús de la llengua catalana, Davide Latocca, que va oferir a tots els assistents un tast de la seva poesia escrita en català.

L'acte va ser presidit per l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel; pel director dels Serveis Territorials de de Cultura a les Terres de l’Ebre, Francesc Ferrer Celma, i per la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Tortosa, Rosa Cid, amb l'assistència del director del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre, Jordi Duran, i l'equip de tècniques de Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre.

L'acte va finalitzar amb un berenar de cócs típics de les Terres de l'Ebre per a tots els assistents.
 


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes