25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 20 de juny de 2011

Josep Madorell, nou gerent del Consorci per a la Normalització Lingüística

El Consell d’Administració del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ha aprovat la proposta de nomenament de Josep Madorell com a gerent del CPNL. Des del 1998 Madorell ha treballat per a diverses organitzacions en tasques relacionades amb la gestió de recursos humans.

Madorell és membre del Grup de Subscriptors de la Fundació Factor Humà i de la Comunitat de Recursos Humans de la Diputació de Barcelona, xarxa que agrupa els responsables de recursos humans dels ajuntaments de la demarcació de Barcelona.
Josep Madorell exercirà, entre altres funcions, la direcció de la gestió econòmica i administrativa del Consorci; la direcció de personal, l’execució dels acords del Ple i del Consell d’Administració, i el control de la gestió dels programes d’activitats aprovats pel Ple del CPNL.

Un especialista en la gestió de recursos humans

Josep Madorell és diplomat en relacions laborals per la Universitat Autònoma de Barcelona (1998) i llicenciat en ciències del treball per la Universitat Oberta de Catalunya (2011). També ha realitzat el postgrau “Dirigir persones per a crear valor” a la Universitat Oberta de Catalunya.

Madorell ha estat responsable de Planificació, Organització i Qualitat i, com a tal, director de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, a l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès (des del 2008 fins a l'actualitat). En aquest mateix Ajuntament hi havia desenvolupat les funcions de cap del Servei de Recursos Humans i Organització des del 1998 fins al 2004.

En el període 2006-2008 va ser cap del Servei de Recursos Humans a l'Ajuntament de Mataró, i del 2005 al 2006 va exercir aquesta mateixa tasca a l’Ajuntament de Castellterçol. Amb anterioritat havia treballat com a adjunt a la Direcció de Recursos Humans en una empresa del sector de l’automoció (1996-1998).


Departament de Cultura - Àrea de Comunicació del CPNL

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes