25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 19 de febrer de 2007

Xarxa de punts d'autoaprenentatge de català de Sant Boi de Llobregat

Sant Boi disposa d'una xarxa de punts per a l'autoaprenentatge del català i per consultar tots els recursos lingüístics disponibles fins al moment.

Xarxa de punts d'autoaprenentatge de català de Sant Boi de Llobregat

La xarxa de punts d'autoaprenentatge de català de Sant Boi de Llobregat està formada per la Sala Multimèdia de Can Massallera, el Punt Òmnia de la Fundació Marianao, el Punt Òmnia del Centre d'Esplai Eixida, la Biblioteca Maria Aurèlia Capmany, la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer i Cal Ninyo.

Cada punt d'autoaprenentatge disposa d'ordinadors i compta amb diferents recursos: llista d'enllaços a pàgines web que tracten temes de llengua catalana (diccionaris, traductors, portals, documents, etc.),  models de documents per a entitats, indicacions i plantilles per redactar un currículum, cursos d'autoaprenentatge de català de nivell A, B i C i d'altres. 

Aquests recursos són ideals per a les persones que no poden fer un curs de català presencial i que estudien pel seu compte, o que volen reforçar el que aprenen a classe; o que necessiten trobar una informació concreta.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes