25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 9 de juny de 2011

El Consorci, a la 8a Fira del Llibre i l'Autor Ebrencs, de Móra d'Ebre

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) va ser present, tal com fa des de l'any 2006, a l'edició de la Fira del Llibre i l'Autor Ebrencs, que va tenir lloc a Móra d'Ebre els dies 4 i 5 de juny de 2011 i enguany va arribar a la seva vuitena edició.

El Consorci, a la 8a Fira del Llibre i l'Autor Ebrencs, de Móra d'Ebre

Estand del Consorci a la Fira del Llibre Ebrenc.

El Consorci va comptar amb un estand propi tots dos dies de la Fira, el dissabte 4 de juny, de les 18 h a les 21 h, i el diumenge 5 de juny de 2011, de les 10 h a les 14 h i de les 17 h a les 21 h, des del qual es va fer difusió del programa "Voluntariat per la llengua" i dels diversos cursos de català i activitats que es duen a terme des del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre.

Enguany des de l'estand també es va repartir el tríptic amb el recull de corrandes típiques de la comarca que el Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre va dur a terme durant aquest curs amb la col·laboració d'alguns alumnes, que les van traduir a les seves llengües maternes, per tal de festejar el Dia Mundial de la Poesia 2011.

La tècnica del Servei, Montsant Aymat, també va col·laborar amb la Fira formant part del jurat del 7è Premi Llibresebrencs.org de relats curts a Internet per a jóvens ebrencs, que aquesta edició va rebre 60 relats distribuïts en quatre categories, els guardons de les quals es van repartir l'última tarda del certamen.

La Fira del Llibre Ebrenc promociona la indústria editorial ebrenca i tot allò relacionat amb el món editorial. En la vuitena edició del certamen s'hi van aplegar, entre editorials, llibreries, institucions i entitats culturals, divuit expositors.


Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes