25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 26 de maig de 2011

La jornada "Que el llegir no ens faci perdre l'escriure" aplega a la Casa de Cultura de Girona professionals del sector de les arts gràfiques i la retolació

La Jornada va tractar d'una manera molt pràctica i amena qüestions relacionades amb la llengua catalana i els drets dels consumidors.

La jornada

El Centre de Normalització Lingüística de Girona (CPNL) va participar en la jornada amb tres ponències: "Recursos lingüístics a la xarxa", "Multilingüisme als webs d'empresa" i formació i reclutament de personal.

La jornada s'adreçava principalment a professionals dels sectors de les arts gràfiques, el disseny, la publicitat i la retolació.

L’objectiu, proporcionar-los recursos lingüístics i arguments per treballar en català, va assolir-se amb escreix, gràcies a participants i orgaqnitzadors: Ajuntament de Girona (que va presentar una ponència basada en fotografies de rètols del carrer: "Lliçons pràctiques amb exemples del carrer), Consum Català i Plataforma per la Llengua (que hi van participar amb dues ponències seguides amb gran interès pels participants: "Marc legal" i "Responsabilitat social a les empreses"), a més del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Programa.


SLC de Girona i SCC del Gironès

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes