25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 18 de maig de 2011

Gimcana lingüística al Mercat de Sarrià

La delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi, en col·laboració amb diverses entitats del districte de Sarrià i la seu municipal del mateix districte, va celebrar el passat 11 de maig el Joc de Llengües al mercat, una gimcana pensada per divertir-se i compartir la llengua.
 

Gimcana lingüística al Mercat de Sarrià

Dirigida als alumnes dels cursos de català i oberta a tothom que hi volgués participar, l'activitat va tenir molt bona acollida per part de les 31 parades del mercat i les 11 parelles lingüístiques que s'hi van apuntar. Durant dues hores, el Mercat de Sarrià va convertir-se en una petita festa de la llengua en la qual les parelles van completar una gimcana pensada per difondre l'ús social del català al territori i fer-hi participar conjuntament parlants de diverses llengües d'origen, però amb el català com a llengua vehicular.

Després del joc, tots els  participants van rebre un lot de productes del mercat i, a més, les cinc parelles amb més respostes encertades van rebre un lot de llibres i un llapis de memòria.

El Joc de llengües al Mercat de Sarrià va ser organitzat conjuntament entre el CNL de Barcelona, Tallers per la llengua, l'Associació Cultural Casa Orlandai, l'Associació de concessionaris del Mercat de Sarrià i l'Ajuntament de Barcelona districte de Sarrià - Sant Gervasi.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes