25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 5 de maig de 2011

Cinema en català gratuït per a les parelles lingüístiques de les Terres de l'Ebre

El CNL de les Terers de l'Ebre i l'Institut Municipal d'Activitats Culturals de Tortosa (IMACT) han arribat a un acord i les parelles de voluntaris que presentin el carnet tindran entrada gratuïta en totes les pel·lícules doblades al català i altres avantatges en la resta d'activitats.

Cinema en català gratuït per a les parelles lingüístiques de les Terres de l'Ebre

Carnet 2011 VxL

El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix el carnet 2011 del "Voluntariat per la Llengua" (VxL) a tots els usuaris del programa. Aquest és el document identificatiu com a participant i té una validesa anual.

Aquest carnet permet trobar-se amb la parella lingüística en contextos diferents, ampliar els temes de conversa i descobrir la realitat social i cultural de l'entorn immediat i de tot Catalunya.

Per tenir dret a aquest carnet, cal ser una persona voluntària o aprenenta en actiu del programa VxL, és a dir, que ja tingui parella lingüística.

La primera activitat en què es podrà gaudir d'aquests avantatges presentant el carnet tindrà lloc el diumenge 29 de maig, a les 19 h, a l'Espai de Cinema del Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa. Aquests dia es projectarà la pel·lícula Fama doblada al català.


 


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes