25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 5 de maig de 2011

Josep Moran a l'espai radiofònic "El català, al dia!" a COMRàdio

Amb l'emissió del programa de demà, ja són 15 el nombre d'espais "El català, al dia!" que ha emès COMRàdio amb la col·laboració del CPNL.

Josep Moran a l'espai radiofònic

Nomenclàtor oficial de toponimia major de Catalunya

Cada divendres, entre les 10 i les 11 h del matí, podeu escoltar la secció “El Català, al dia!” dins el programa de COMRàdio “El Dia”. En aquest espai parlem d'aspectes i recursos lingüístics útils per als oients i cada setmana visitem un CNL del territori.

Durant les 14 setmanes de programa, hem parlat de masculins i femenins, d'arabismes, d'onomatopeies, d'insults en català, dels topònims, del nom de les llengües del món, etc. i hem recomanat diversos recursos interessants: el Termcat, la Viquipèdia, el DIEC, el Nomenclàtor oficial de toponímia major de Catalunya, etc.

Hem dedicat tres dies a la toponímia i ara n'estem fent tres més dedicats a l'antroponímia. Aquest divendres vinent ens hi acompanyarà el senyor Josep Moran, director de l'Oficina d'Onomàstica de l'Institut d'Estudis Catalans i vicepresident de la Comissió de Toponímia de Catalunya, que també ens parlarà del Congrés Internacional de Ciències Onomàstiques de Barcelona.

Informació sobre la secció "El català, al dia!"


Àrea de Comunicació

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes