25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 15 d'abril de 2011

El 15 d’abril s’obre un nou període d’inscripció als cursos virtuals amb tutoria del Parla.cat

Els cursos s’iniciaran el 2 de maig i acabaran el 25 de juliol.

Del 15 al 27 d’abril hi ha un nou període d’inscripció de la modalitat amb tutoria dels cursos en línia Parla.cat.

El Parla.cat té accessibles tots els cursos dels nivells bàsic, elemental, intermedi i suficiència. Cada nivell està organitzat en tres graus amb una programació trimestral. Els aprenents que cursin el tercer grau de cada nivell (Bàsic 3, Elemental 3, Intermedi 3 i Suficiència 3) podran optar a una prova presencial que els permetrà obtenir el certificat de nivell.

El Consorci per a la Normalització Lingüística i l’Institut Ramon Llull gestionen la modalitat amb tutoria, que és de pagament, la qual ofereix als inscrits la possibilitat que un tutor o tutora els guiï i faci el seguiment del seu aprenentatge. Els alumnes en aquesta modalitat poden fer pràctiques orals a les sales de xat de veu moderades pel tutor o tutora.

La Direcció General de Política Lingüística gestiona la modalitat lliure que ofereix els mateixos nivells que la modalitat amb tutoria. En aquesta modalitat els aprenents poden optar per un aprenentatge autònom i gratuït.

El Parla.cat és un entorn d’aprenentatge de català en línia desenvolupat per la Direcció General de Política Lingüística del i l’Institut Ramon Llull en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística. Té per objectiu posar a disposició de tothom, independentment de l’origen, residència o nivell de coneixement del català, materials didàctics per aprendre la llengua o millorar les habilitats comunicatives.


CNL de Montserrat

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes