25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 8 d'abril de 2011

Curs de nivell bàsic 3 a Flix: matrícula oberta

S'iniciarà el 26 d'abril i s'impartirà el dilluns, el dimarts i el dijous, de les 19.15 h a les 21 h

S'ha obert el període de matriculació d'alumnat a un curs de nivell bàsic 3 que s'impartirà a Flix, al Casal de Sant Jordi, el dilluns, el dimarts i el dijous, de les 19.15 h a les 21 h, entre el dia 26 d'abril i el dia 23 de juny de 2011.

Curs de nivell bàsic 3 a Flix: matrícula oberta

Aquest nou curs que es durà a terme a Flix s'organitza després de la finalització d'un curs de nivell bàsic 2 que es va impartir a la mateixa població del novembre de 2010 al febrer de 2011, el qual va suposar la continuació d'un curs de nivell bàsic 1 que s'hi havia impartit del febrer al juny de 2010. D'aquesta manera, Flix tanca un nou cicle complet de nivell bàsic, cosa que no s'efectuava des del curs 2007-2008.

L'alumnat dels cursos d'acolliment efectuats a Flix durant aquest últim cicle de nivell bàsic, el qual ha comptat amb una trentena d'inscrits cada vegada, té orígens molt diversos, des de Castella-la Manxa, Madrid o Extremadura fins a Romania, Moldàvia, Anglaterra, Polònia, Ucraïna, Rússia, Geòrgia, el Marroc, Algèria, el Senegal, l'Equador, Colòmbia, Bolívia, el Pakistan, el Panjab i la Xina.

El curs ofereix una trentena de places. Les inscripcions s'efectuen en horari d'oficina a l'Ajuntament de Flix, al c. Major, núm. 56, d'aquesta població. Qui en vulgui informació també pot posar-se en contacte amb el Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre a través del número de telèfon 977 40 16 16 o de l'adreça electrònica maymat@cpnl.cat.


Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes