25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 5 d'abril de 2011

V Concurs de Relats Breus per Sant Jordi a la Ribera d'Ebre

El Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre organitza, per a aquest Sant Jordi, la cinquena edició del Concurs de Relats Breus entre l'alumnat dels cursos de català per a adults del Consorci per a la Normalització Lingüística a la comarca.

V Concurs de Relats Breus per Sant Jordi a la Ribera d'Ebre

La participació en el certamen, que és oberta a l'alumnat de qualsevol curs impartit pel Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre, premiarà l'esforç, el treball personal i la creativitat dels concursants.

El concurs, que s'organitza per celebrar Sant Jordi, s'inspira en la seva llegenda i entronca amb el folklore, és a dir, el conjunt de tradicions (musical, artístiques, culturals, etc.), de costums, de llegendes i de coneixements populars. L'alumnat podrà escriure, doncs, sobre llegendes, mites, contes populars, costums culturals, socials o gastronòmics, tradicions, trets típics de la identitat, etc., del seu poble, terra o país. En definitiva, podrà escriure sobre qualsevol aspecte que conformi el seu patrimoni.

Enguany el certamen comptarà amb dues categories: la primera categoria és per a l'alumnat del nivell intermedi i la segona categoria és per a l'alumnat del nivell de suficiència.

L'alumnat que hi vulgui participar, que només podrà presentar un treball per persona, ha de fer arribar el seu relat al Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre, encara que també podrà donar-lo al professorat a l'hora de classe. Evidentment, participar en el concurs serà tingut en compte molt positivament a l'hora d'avaluar la feina feta durant el curs, és clar!

El relat, que ha de ser inèdit, s'haurà de lliurar com a màxim el dia 27 d'abril de 2011. Per a cada categoria hi haurà un premi i dos accèssits, que es publicaran al web del Consorci per a la Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre. Cada participant en el certamen rebrà, a més, un petit obsequi.


Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes