25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 29 de març de 2011

El lingüista tortosí Joan Beltran guanya el Premi Convit

El lingüista tortosí Joan Beltran ha obtingut el Premi Convit a la trajectòria per tota una vida dedicada a l’ensenyament de la llengua. Juntament amb Beltran, Daniel Olivares, un jove informàtic d’Elx, es va endur el premi a una iniciativa de promoció per la campanya que ha aconseguit la traducció del You Tube al català.

El lingüista tortosí Joan Beltran guanya el Premi Convit

Beltran rep el premi de mans de l'alcalde de Reus.

Reus va acollir els dies 24 i 25 de març el 2n Congrés Convit de Serveis Lingüístics de Territoris de Parla Catalana. Durant el dinar de cloenda es van a donar a conèixer els guanyadors dels Premis Convit. El lingüista Joan Beltran, de Tortosa, va obtindre el premi a la trajectòria de promoció de la llengua per tota una vida dedicada a l’ensenyament de la llengua, a la publicació de manuals i a l’estudi i difusió de l’estàndard occidental. La sobretaula també va tindre gust ebrenc, ja que va ser amenitzada per les jotes improvisades de Joseret de Tortosa.

El Convit el van organitzar la Regidoria de Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus, la Direcció General de Política Lingüística, el Consorci per a la Normalització Lingüística, la Diputació de Tarragona, la Universitat Rovira i Virgili i la Cambra de Comerç amb la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats, el Govern d’Andorra, l’Ajuntament de Perpinyà i la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes