25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 24 de març de 2011

El Grup de Dones Zenobia i l’Agrupa, associació cultural de Montmeló, signen l’acord del programa del Voluntariat per la llengua

Amb aquests dos acords el teixit associatiu guanya terreny

El Grup de Dones Zenobia i l’Agrupa, associació cultural de Montmeló, signen l’acord del programa del Voluntariat per la llengua

El Grup de Dones Zenobia va estrenar l’any signant l’acord del Voluntariat per la llengua. Aquesta entitat formada per dones, tal com el seu nom indica, es dedica bàsicament a promoure la igualtat entre homes i dones amb activitats diverses com per exemple activitats de sensibilització, cinefòrums, trobades de dones, etc.

Amb aquest acord queda formalitzada la relació que hi ha entre aquesta entitat i l’Oficina de Català de Montmeló. Per una banda hi ha tres persones que ja formen part de les parelles lingüístiques com a voluntàries, i per l’altra, la col·laboració que es va establir durant el curs 2008 –09 per part dels alumnes del nivell Intermedi de català que van traduir i revisar els textos del llibre de receptes “Les més fresques”, publicat per aquesta entitat el juliol de 2010.

L’altra entitat, l’Agrupa, és una associació cultural de què formen part el grup de ball de gitanes, el grup de teatre i la coral i amb qui l’any 2009 l’Oficina de Català de Montmeló va col·laborar en formar part del jurat del Concurs de contes de Nadal. Amb aquest acord es pretén organitzar activitats conjuntes entre l’associació i el voluntariat lingüístic per tal de promoure el teixit associatiu del poble, de manera que tots hi surtin guanyant.

Aquestes dues associacions vénen a engruixir el nombre d’entitats que ja formen part del programa del Voluntariat per la llengua a Montmeló.


Oficina de Català de Montmeló
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes