25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 23 de març de 2011

Acte de cloenda de dos cursos de català Inicial i Bàsic 1 a Sant Jaume d’Enveja

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja va acollir el dia 16 de març de 2011 l'acte de cloenda de dos cursos de català de nivell Inicial i Bàsic 1 adreçats al col·lectiu de persones nouvingudes de la població del Montsià, impartits pel Consorci per a la Normalització Lingüística.

Acte de cloenda de dos cursos de català Inicial i Bàsic 1 a Sant Jaume d’Enveja

Es van lliurar un total de 15 certificats d'assistència a l’alumnat que va seguir aquests cursos entre el final del desembre de 2010 i la primeria de març de 2011. L'acte de lliurament de certificats va estar presidit per l’alcalde de l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja i president del Consell Comarcal del Montsià, el Sr. Joan Castor Gonell Agramunt; la tècnica de l’Àrea d’Immigració del Consell Comarcal, la Sra. Àngels Castellà; la tècnica del Servei Comarcal de Català del Montsià, la Sra. Isabel Obradós; i la professora del curs, la Sra. Paula Llambrich.

Aquests cursos, de 20 i 45 hores de durada, formaven part del Pla d'acolliment lingüístic de les Terres de l'Ebre (PALTE). Van ser organitzats pel Servei Comarcal de Català, el Consell Comarcal del Montsià i l'Ajuntament de Sant Jaume.


Servei Comarcal de Català del Montsià

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes