25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 16 de març de 2011

L’SLC de Sant Pere de Ribes inaugura el segon quadrimestre dels cursos de català i el “Voluntariat per la llengua” prenent un cafè

Es farà una tertúlia al voltant de les excel·lències del cafè i la seva elaboració.

L’SLC de Sant Pere de Ribes inaugura el segon quadrimestre dels cursos de català i el “Voluntariat per la llengua” prenent un cafè

Una tertúlia tot prenent un cafè serà l’acte que servirà per inaugurar el segon quadrimestre del curs 2010-2011 i del “Voluntariat per la llengua” a Sant Pere de Ribes, tant pel que fa al nucli de Ribes com a les Roquetes.

Aprofitant la degustació d’un bon cafè, Jordi Codina i Agustí, llicenciat en Química per la Universitat de Barcelona i gerent de Cafès Unic, presentarà les excel·lències, virtuts i característiques del cafè, la seva procedència i la millor manera d’elaborar-lo i de prendre’l. Es tracta de passar una estona agradable degustant un bon cafè, en què tothom podrà preguntar i dir-hi la seva, tot creant un clima càlid per a la tertúlia.

La tertúlia és oberta a la participació de totes les persones que vulguin assistir-hi i es farà el proper dijous 24 de març, a 2/4 de 4 de la tarda, a la cafeteria del Centre Cívic L’Espai de les Roquetes (Sant Pere de Ribes). El Servei Local de Català de Sant Pere de Ribes (CNL de l’Alt Penedès i el Garraf) organitza l’acte, amb la col·laboració de la cafeteria del Centre Cívic L’Espai de les Roquetes, de Sant Pere de Ribes, i de Cafès Unic.


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes