25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 15 de març de 2011

L’alumnat del Consorci llegix poemes de Vergés el Dia Mundial de la Poesia

Els alumnes del curs elemental  del CNL van participar en l’acte del Dia Mundial de la Poesia amb la lectura de poemes de Gerard Vergés

L’alumnat del Consorci llegix poemes de Vergés el Dia Mundial de la Poesia

Alumnes del Consorci reciten poemes de Vergés.

El 20 de març va tindre lloc, al Centre del Comerç de Tortosa, l'acte commemoratiu del Dia Mundial de la Poesia, amb una lectura col·lectiva de poemes i un recital concert poètic amb la intervenció d'Andreu Rifé, cantautor; Eduard Carmona, recitador, i Iago Marta, guitarra; Josep Lluís Villa, poeta i rapsoda, i David Espinós, guitarra; i Arturo Gaya i Quique Pellicer.

A la primera part de l’acte es va fer una lectura col·lectiva de poemes, en la qual van participar alumnes del Consorci que van recitar versos de Gerard Vergés. Aquest any se celebra el 80è aniversari de l’autor i l’alumnat del CNL va aprofitar la celebració del Dia Mundial de la Poesia per difondre part de la seva obra poètica. Entre els poemes que es van llegir hi havia: Parlo d’un riu mític i remorós; Maig d’amor; Terra de malenconia; Memory and desire; En una galàxia perduda, en un petit planeta, i Davant el catalan power de l’escultor Andreu Alfaro.


 


CNL de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes