25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 7 de març de 2011

Acord amb Òmnium per impulsar el voluntariat lingüístic a les Terres de l'Ebre

La seu d'Òmnium Cultural a les Terres de l'Ebre ha signat un acord amb el Centre de Normalització Lingüística (CNL) per impulsar el programa de Voluntariat per la llengua entre els associats de l'entitat cultural.

Acord amb Òmnium per impulsar el voluntariat lingüístic a les Terres de l'Ebre

El CNL del Consorci per a la Normalització Lingüística i la seu d'Òmnium col·laboraran plegats per facilitar la creació de parelles lingüístiques entre socis d'Òmnium i persones nouvingudes que aprenen a parlar en català i volen fer conversa en aquesta llengua. També s'impulsaran activitats conjuntes per facilitar el desenvolupament del programa.

El Voluntariat per la llengua consisteix a posar en contacte una persona que parla català amb una altra que vulgui practicar-lo per agafar fluïdesa en l’expressió oral. A partir del dia de la presentació, la parella lingüística es troba un cop a la setmana per conversar en català. Es realitzen, com a mínim, 10 trobades, i en horaris concertats entre els voluntaris.

La iniciativa pretén que totes les persones que viuen a Catalunya tinguin l’oportunitat de conèixer el català i que s’hi puguin expressar. El programa també aspira a aconseguir un enriquiment cultural mutu fent conviure persones de cultures diverses per conèixer-se i entendre’s millor. Vol que el català sigui la llengua de relació habitual entre tots els catalans, independentment de la seva procedència geogràfica o social.

Els interessats a participar-hi s'han de posar en contacte amb la seu Òmnium de les Terres de l'Ebre: terresdelebre@omnium.cat o bé trucar al telèfon 693 38 77 09.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes