25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 19 de desembre de 2006

La Fira Infantil de Nadal aposta enguany per la difusió i la promoció de l’ensenyament del català

A la Fira Infantil de Nadal s’ha instal·lat una carpa on el Centre de Normalització Lingüística de Cornellà dóna a conèixer les moltes activitats que organitza com ara cursos, campanyes, assessorament, etc. La participació del Centre de Normalització Lingüística és un clar exemple de la voluntat de Fira de Cornellà i del propi Ajuntament que aposten, any rere any, per organitzar una Fira Infantil que, a més de ser un espai lúdic i divertit, fomenta els valors educatius, culturals i solidaris. L’Alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, visitarà el dia 20 la Fira Infantil de Nadal i donarà suport amb la seva presència el projecte del Centre de Normalització Lingüística de la ciutat a més de conèixer la resta de l’oferta ludica i educativa present al saló.

El Centre de Normalització Lingüística aprofitarà la seva presència en la Fira Infantil per promoure les diferents eines dissenyades per estendre l’ús de la llengua catalana en la nostra societat. Un exemple són els cursos de català per a adults que s’adapten a les necessitats de cada alumne oferint diferents nivells. A més, l’alumne pot escollir entre assistir físicament a classe o bé fer el curs des de casa a distància. El Centre també repartirà al saló el catàleg “Jocs i DVD en català” i informació sobre la campanya “Dóna corda al català”.

Durant els dies de la Fira Infantil el Centre aprofitarà per difondre els objectius de la campanya “Voluntaris per la llengua”. La iniciativa posa en contacte voluntaris que vulguin destinar una hora a la setmana (durant un mínim de deu setmanes) a conversar en català amb alumnes dels cursos de català que necessiten reforçar l’aprenentatge de la llengua catalana. L’objectiu de “Voluntaris per la llengua” és l’aprenentatge del català i la integració de persones nouvingudes.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes