25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 2 de març de 2011

EL CNLTE dedica el Dia de la Poesia al 80è aniversari de Gerard Vergés

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) se suma als actes del Dia Mundial de la Poesia amb l'organització d'activitats amb motiu del 80è aniversari del poeta tortosí, Gerard Vergés i Príncep.

EL CNLTE dedica el Dia de la Poesia al 80è aniversari de Gerard Vergés

Gerard Vergés.

Hi ha previst de divulgar l'obra de Vergés entre l'alumnat dels cursos de català per a adults i entre el voluntariat lingüístic mitjançant la distribució d'un tríptic informatiu i d'un cartell commemoratiu. Es fomentarà la lectura dels poemes de Vergés, en especialment el que porta per títol Parlo d'un riu mític i remorós. També es visualitzarà a les aules un vídeo que el canal de televisió per Internet Sies.tv va dedicar al poeta de Tortosa.

Del 7 al 21 de març, la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa farà una exposició dels llibres de Vergés a la primera planta de la sala de lectura.

A banda d'això, el CNLTE difondrà entre els seus usuaris les activitats que organitza la Institució de les Lletres Catalanes i UNESCOcat amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, en especial el recital poètic que tindrà lloc a Tortosa el 20 de març, organitzat pels Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l’Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes